Toggle

Hallo.
Wij zijn K8

Super Sweet Sixteen

Zestien jaar; het is de leeftijd waarop je voor het eerst je vleugels spreidt, op je scooter de wijde wereld verkent, de goede dingen des levens ontdekt, een tikkeltje rebels bent, je héél volwassen voelt, maar vooral ook heel veel lef hebt.

Al zestien jaar lang is Kamer8cht een begrip. Met een flinke dosis lef en eigenzinnigheid blijven we ons constant ontwikkelen. We zijn nog in volle groei. En reken maar dat Kamer8cht dit jaar een nóg prominentere plek gaat innemen in de wereld van vormgevingsbureaus. Wat een lef, hè?

De deur van Kamer8cht staat open, voel je welkom. 

Zeker en vast en los

Alles wat we doen, doen we samen. Met onze klanten en met een netwerk van specialisten. Daardoor zijn we creatief en conceptueel helemaal vrij om oplossingen te bedenken. Naast kennis van branding & communicatie hebben we eigen senior ontwerpers in huis. Is er meer nodig, dan voeren we de creatieve directie; zodat je altijd zeker bent van dezelfde kwaliteit.

Of het nu gaat om een actiematige website of een filmproductie, een animatie of de organisatie van een event. Kamer8cht garandeert één doorlopende lijn van strategie naar uitwerking.