Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Blog

Kijk mee in onze keuken

6 mei 2021 / Blog
Binnen de kaders opereren terwijl je buiten de lijntjes kleurt

Een project moet leiden tot een tastbaar resultaat, maar een creatief is een vrije geest: een interessant spanningsveld met de nodige uitdagingen voor de projectmanager. Hoe manage je de realisatie van een creatief idee? De handigste tips & tricks lees je in deze blog.

Lees meer
Een betekenisvol leven door creativiteit
19 maart 2021 / Blog
Een betekenisvol leven door creativiteit

Het afgelopen jaar was waarschijnlijk niet wat je had gehoopt, maar tegenslag leidt vaak tot creativiteit. De Corona-pandemie heeft een dramatische invloed gehad op hoe we ons leven leiden; en voor velen van ons voelt het leven alsof het in de wacht is gezet. Met al deze extra tijd aan onze handen, hebben veel mensen nieuwe ambachten aangenomen en gebruiken ze kunst als een manier om op de crisis te reageren. Welke impact heeft deze wereldwijde gebeurtenis op ons leven?

Lees meer
GRL PWRRR
8 maart 2021 / Blog
GRL PWRRR

Het is vandaag internationale vrouwendag, let’s celebrate! De vrouwenemancipatie heeft de afgelopen jaren grote sprongen vooruit gemaakt. Toch hebben we nog een lange weg te gaan, ook in de creatieve sector.

Lees meer
Overheids-communicatie in tijden van corona
2 maart 2021 / Blog
Overheids-communicatie in tijden van corona

Het is zaterdagavond, de eerste avond van de avondklok. Samen met mijn partner geniet ik van een avondje Netflix, wanneer mijn telefoon opeens begint te pingen. Een hele reeks berichten in de groepsapp van Kamer8cht. Filmpjes en linkjes van ‘rellende’ jongeren in Stein. In ons Stein? Ik voel verbazing. Hoe kan dat? Dit druist zo in tegen de campagne die we de afgelopen periode hebben gevoerd: #SteinSamenSterk.

Lees meer
Wat gaat 2021 ons brengen? Back to the future!
9 februari 2021 / Blog
Wat gaat 2021 ons brengen? Back to the future!

Het begin van een jaar is altijd een goede aanleiding om terug te kijken, vooruit te kijken en om te zien welke ontwikkelingen in merk, ontwerp en communicatie blijvend zijn, naar de achtergrond verdwijnen of juist versnellen.

Lees meer
Toon meer