Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Blog

Kijk mee in onze keuken

2 augustus 2021 / Blog
De grondleggers van grafische vormgeving – intro

Vaak ken je een grafisch werk wel, maar heb je geen idee wie het maakte. Nederland heeft een keur aan grafisch ontwerpers die internationaal groot aanzien genieten, maar hun namen raken jammer genoeg vaak geleidelijk in de vergetelheid. Hoog tijd om meer aandacht te besteden aan de grondleggers van de Nederlandse grafische vormgeving, dus!

Lees meer
Een sterk merk door Brand Building
8 juli 2021 / Blog
Een sterk merk door Brand Building

Er zijn twee soorten marketing: Sales Activation en Brand Building. Hoewel de eerste soort op korte termijn voordelen oplevert, heeft Brand Building ook op lange termijn een positieve invloed. Meer focussen op dit marketingtype kan leiden tot meer klanten, meer sterke werknemers en meer winst. Daarom delen we in deze blog zes redenen waarom je als merk vooral moet blijven investeren in lange termijn merkopbouw.

Lees meer
Een nostalgisch rondje door het hart van de Maasvallei
3 juni 2021 / Blog
Een nostalgisch rondje door het hart van de Maasvallei

Wanneer je ergens voor langere tijd woont, zie je vaak na een bepaalde periode de schoonheid van je eigen omgeving niet meer. Dat is min of meer een gegeven. Toen ik opgroeide in Elsloo, jogde ik vaak langs het Julianakanaal op weg naar Geulle of Stein, door het Elsloose bos of langs de Maas naar Meers. Ik beschouwde deze prachtige natuur toen als vanzelfsprekend. Ik verhuisde en kwam na verloop van tijd weer terug. Toen viel me pas echt op hoe bijzonder de natuur en het erfgoed in de gemeente Stein is.

Lees meer
Binnen de kaders opereren terwijl je buiten de lijntjes kleurt
6 mei 2021 / Blog
Binnen de kaders opereren terwijl je buiten de lijntjes kleurt

Een project moet leiden tot een tastbaar resultaat, maar een creatief is een vrije geest: een interessant spanningsveld met de nodige uitdagingen voor de projectmanager. Hoe manage je de realisatie van een creatief idee? De handigste tips & tricks lees je in deze blog.

Lees meer
Een betekenisvol leven door creativiteit
19 maart 2021 / Blog
Een betekenisvol leven door creativiteit

Het afgelopen jaar was waarschijnlijk niet wat je had gehoopt, maar tegenslag leidt vaak tot creativiteit. De Corona-pandemie heeft een dramatische invloed gehad op hoe we ons leven leiden; en voor velen van ons voelt het leven alsof het in de wacht is gezet. Met al deze extra tijd aan onze handen, hebben veel mensen nieuwe ambachten aangenomen en gebruiken ze kunst als een manier om op de crisis te reageren. Welke impact heeft deze wereldwijde gebeurtenis op ons leven?

Lees meer
Toon meer