Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Digital design

Je ontwerp in de onlinewereld

Bij digital design creëren we de onlinewereld van je merk. Het is de vormgeving van je merkidentiteit en merkconcept. Maar dan online. De laatste jaren hebben veel veranderingen plaatsgevonden. De shift van offline naar online interacties is opmerkelijk te noemen. Zonder een krachtig digital design kan je merk in deze tijd haast niet meer bestaan. Maar wat maakt een krachtig digital design? Bij Kamer8cht leggen we de focus op optimale merkbeleving. Offline én online. Hieronder leggen we uit hoe we dat doen.  

Kamer8cht Ontwerp Digital Design Headerfoto

Wat is digital design? 

Alle digitale communicatiemiddelen die de boodschap van je merk uitdragen vallen onder digital design. Van een website en app, tot en met een nieuwsbrief-template en intranet-ontwerp. Allemaal met één gezamenlijk doel: maximale gebruikerservaring.


Waarom heb je digital design nodig? 

Tegenwoordig is elk merk digitaal te vinden. Je merkverhaal moet overeenkomen met je merkbeleving. Net zoals de perceptie, uitstraling en herkenbaarheid in lijn met elkaar moeten liggen. Daarom halen wij juist zoveel mogelijk weg om op die manier betekenis toe te voegen. Less is more noemen we dat.


Hoe komt Kamer8cht tot digital design? 

We brengen branding, storytelling en visual design samen. Resultaat is afhankelijk van het geheel. En dat begint bij een solide basis. Wij geloven dat je echt kunt opvallen door opvallend echt te zijn. En zoals Kamer8cht zegt: Creativiteit is altijd het antwoord. Van het uitrollen van je onlinestrategie naar nieuw concept tot en met structurele updates.

In de praktijk

Concreet bestaat ons werk uit het vormgeven van je online merk met aandacht voor je merkidentiteit, merkconcept, merkverhaal en merkbeleving. Dat doen we door middel van branding, storytelling en visual design. Het komt erop neer dat alle onderdelen van digital design met elkaar in balans moeten zijn. Samen vormen ze één krachtig geheel.

 
Gemeente Stein / Hart van de Maasvallei
Binnen de gemeente Stein is er speciale aandacht voor toerisme en de economische en maatschappelijke spin-off die dit oplevert. Het toeristische programma wordt samengesteld en uitgevoerd met Visit Zuid-Limburg als partner.

Lees meer

hans bours
Hans Bours
Strateeg
Meters maken met jouw merk?
Wil je jouw merk doorontwikkelen en kun je hierbij hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op.
*Invullen vereist