Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Drukwerk

Je ontwerp in hoge kwaliteit print

Drukwerk is een van de middelen die deel uitmaakt van een visuele identiteit, grafisch ontwerp of fysieke marketingcampagne. De laatste jaren heeft drukwerk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Print, digitale druk en offsetdruk zijn elk met hun specifieke kenmerken vrijwel op hetzelfde kwaliteitsniveau belandt. Het karakter van een mooi gedrukt ongestreken papier is de liefde van (bijna) elke ontwerper. Dat kunnen de ontwerpers van Kamer8cht alleen maar beamen.

Kamer8cht Ontwerp Drukwerk Kleurenwaaier Headerfoto

Wat is drukwerk? 

Drukwerk heeft alles te maken met het printen van verschillend materiaal. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers en magazines. Print en digitale druk hebben mooie voordelen op het gebied van snelheid en flexibiliteit in toepassingen.

 

Hoe komt Kamer8cht tot drukwerk?

Nieuwe afwerktechnieken nemen een dermate grote vlucht dat vrijwel alles mogelijk is. Laserprint en -snijden, foliedruk met metallic, pregen en het bedrukken van materialen als hout zijn voorbeelden van nieuwe trends naast regulier print- en drukwerk. Hierbij zijn goede research en kennis van materialen essentieel. Onze samenwerking met prepressers en drukkers is een vereiste om top resultaten te verkrijgen.


In de praktijk

Concreet bestaat ons werk uit het bieden van advies en begeleiding in drukwerk, zodat een visuele identiteit en grafisch ontwerp optimaal tot hun recht komen. Het komt erop neer dat alle onderdelen van drukwerk met elkaar in balans moeten zijn. Samen vormen ze één krachtig geheel. Maar hoe werkt zoiets? We vertellen er meer over in onderstaande case-study.

 
Bevrijdingsboek / Op het netvlies gebrand
Stichting Erfgoed Stein en Streekmuseum Elsloo willen de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog van inwoners van de gemeente Stein voor altijd vangen in een tijdloos vormgegeven boek. 

Lees meer

hans bours
Hans Bours
Strateeg
Meters maken met jouw merk?
Wil je jouw merk doorontwikkelen en kun je hierbij hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op.
*Invullen vereist