Toggle

Merk,
ontwerp en communicatie

Zo helder als ons manifest is, is ons portfolio: merk, ontwerp en communicatie. De drie bouwstenen voor succesvolle marketingcommunicatie. Als losse componenten of onderling verbonden. Een succesvolle communicatiestrategie en -executie op basis van een sterk ontwerp / design, op basis van een goed doordachte merkfilosofie en positionering.

Voor klanten in zowel de profit als non-profit. Daarbij staat creativiteit en vormgeving altijd centraal. Zonder een onderscheidend concept geen effectieve communicatie. Maar wel gebaseerd op strategische inzichten en een planmatige aanpak.

Wij zetten je merk aan het werk

We geloven in de kracht van een sterk merk. Dat is meer dan een goed beeldmerk of catchy merknaam. Wij bouwen merken echt rond de onderscheidende kracht van je bedrijf of organisatie. Daarom is merkontwikkeling ook iets dat we altijd samen doen. Met elkaar gaan we op zoek naar wat jou uniek maakt. Dat zetten we aan de basis van je huisstijl of corporate identity.
Ontdek meer


Een goed ontwerp blaast je omver

Onze wortels liggen bij grafisch ontwerp. Anderen vinden dat misschien ouderwets klinken, wij niet. Hoe goed je ook over je boodschap nadenkt, de vormgeving bepaalt het succes. Dat geldt voor drukwerk net zo zeer als voor online marketing. Daarom werken bij Kamer8cht alleen maar grafisch vormgevers (en Joyce die zorgt dat we bij de les blijven). Je praat dus met de mensen die ook voor je aan de slag gaan. Schrik dan ook niet als een briefing spontaan uitmondt in een brainstorm.
Ontdek meer


Alles wat je doet is communicatie

Als communicatiebureau helpen we je bij 360 graden marketing en branding. Dat klinkt heftiger dan het is. Het betekent eigenlijk gewoon: alles wat je doet, is communicatie. Je webdesign, social media en folder. Maar ook je recruitmentcampagne, packaging en de evenementen die je organiseert. Daarom zijn we onze rol als ontwerpbureau of reclamebureau allang ontgroeid; we zijn je creatieve bureau voor communicatie.
Ontdek meer

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze case studies.