Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Grafisch ontwerp

De visuele boodschap achter je ontwerp

Grafisch ontwerp onderscheidt zich van grafische vormgeving in het feit dat de grafisch vormgever binnen de conceptkaders van de grafisch ontwerper werkt. Voor het ontwerpen van een visuele identiteit, website of commercial is de designer de creatieve spil van het ontwerpproces. De vertaling van een concept naar een vormentaal bestaat uit onder andere: een kleurenpalet, typografie, illustratie en fotografie. Alles draait om visuele expressie en creativiteit. Daar zorgt Kamer8cht wel voor.

Kamer8cht Ontwerp Grafisch Ontwerp Headerfoto

Wat is grafisch ontwerp? 

Grafisch ontwerp is de vormgeving van drukwerk zoals huisstijlen, brochures en magazines, maar ook van digital design zoals websites, advertenties en banners. Het bedenken en ontwerpen van digitale content wordt hierbij steeds belangrijker.


Waarom heb je een grafisch ontwerpbureau nodig? 

We laten creativiteit de vrije loop, streven naar originaliteit en creëren onderscheidende ontwerpen. Precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Zonder een herkenbaar logo, sterke huisstijl of goed webdesign ontbreekt de visuele basis van je merk. En zo kom je niet vooruit.
 

Hoe komt Kamer8cht tot creatieve vormgeving?

Voor Kamer8cht staat creatieve vormgeving voor het ontwerpen van nieuwe concepten, in alle soorten en maten. Online én offline. We kijken goed naar je merkidentiteit en trekken deze lijn door in alle visuele uitingen. We focussen op consistentie, creëren beleving en maken impact. Gewoon door grafisch ontwerp simpel te houden. 

In de praktijk

Concreet bestaat ons werk uit het ontwerpen van concepten, waaronder een visuele identiteit, drukwerk, digital design en marketingcampagnes. Het komt erop neer dat alle onderdelen van grafisch ontwerp met elkaar in balans moeten zijn. Samen vormen ze één krachtig geheel. Maar hoe werkt zoiets? We vertellen er meer over in onderstaande case-study.

Bevrijdingsboek / Op het netvlies gebrand
Stichting Erfgoed Stein en Streekmuseum Elsloo willen de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog van inwoners van de gemeente Stein voor altijd vangen in een tijdloos vormgegeven boek. De verhalen komen deels van mensen die nog in leven zijn en deels van overledenen die ooit hun verhaal hebben opgeschreven. 

Lees meer

hans bours
Hans Bours
Strateeg
Meters maken met jouw merk?
Wil je jouw merk doorontwikkelen en kun je hierbij hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op.
*Invullen vereist