Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Motion design

Wij brengen je ontwerp in beweging

Motion design brengt grafische vormgeving tot leven. In de vorm van een animatie, korte film of motion graphics. Met gevoel voor timing en geluid vertellen we een verhaal door middel van bewegend beeld. Motion graphics spelen een steeds prominentere rol. Ze zijn met name populair binnen contentmarketing en social media. En dat is niet gek, want ze versterken niet alleen je merkherkenning, maar zijn ook effectief in het creëren van merkvoorkeur. Iets waar Kamer8cht je met plezier bij wil ondersteunen.

Kamer8cht Merk Motion Design Headerfoto

Wat is motion design? 

Onder motion design verstaan we het naar bewegend beeld vertalen van illustraties, tekeningen of teksten. Denk hierbij aan subtiele animaties van bijvoorbeeld je logo of product/dienst.


Waarom heb je motion design nodig? 

Eigenlijk zijn motion graphics een weerspiegeling van je merkpersoonlijkheid. Of het nu gaat om het uitleggen van je product/dienst of het optimaliseren van je huisstijl. We doen het op onze eigen manier. Bij animaties kunnen we namelijk precies bepalen wat we in beeld brengen, tot in de kleinste details. We kunnen zelfs bepaalde aanpassingen maken voor verschillende doelgroepen. Eenvoudig, snel en betaalbaar.


Hoe komt Kamer8cht tot motion design? 

Van storyboard tot motion graphic gaat Kamer8cht voor je aan de slag. We gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring in grafisch ontwerp, samen met onze animatie-skills en creativiteit, om te komen tot het gewenste resultaat. Motion design kan deel uitmaken van je marketingcampagne, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan je communicatie. Je kunt namelijk veel zeggen met weinig woorden. En veel informatie geven in weinig tijd.

In de praktijk

Concreet bestaat ons werk uit het animeren van bepaalde onderdelen van je grafische vormgeving. Het komt erop neer dat alle onderdelen van motion design met elkaar in balans moeten zijn. Samen vormen ze één krachtig geheel. Maar hoe werkt zoiets? We vertellen er meer over in onderstaande case-study.

Provincie Limburg / Structuurvisie Wonen Zuid-Limburg
De gemeente Stein wil jongeren graag in Stein houden. Omdat ze zich niet (tijdig) inschrijven als woningzoekende komen ze vaak niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. De gemeente wil in samenwerking met de woningcorporaties uit Stein en de SJAR (Steinse Jongeren Adviesraad), jongeren wijzen op de noodzaak zich op hun 18de direct in te schrijven als woningzoekende. 

Lees meer

hans bours
Hans Bours
Strateeg
Meters maken met jouw merk?
Wil je jouw merk doorontwikkelen en kun je hierbij hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op.
*Invullen vereist