Toggle
20 oktober 2020 / Blog

Bureau 2020
sluit zich aan bij Kamer8cht

Geschreven door Hans Bours en Henk Sipers

Hans Bours en Henk Sipers hebben elkaar gevonden in een bijzondere samenwerking. Beide Elslonaren kennen elkaar al lang persoonlijk, maar hebben afzonderlijk van elkaar naam gemaakt in het Zuid-Limburgse communicatievak. Sinds enkele jaren werken beiden samen aan omvangrijke communicatieprojecten. De samenwerking bevalt zo goed dat Hans Bours zich nu met zijn eigen Bureau 20/20 aansluit bij Kamer8cht van Henk Sipers. Kamer8cht is een hands-on designbureau voor merk, ontwerp en communicatie. Met de komst van Hans Bours verstevigt Kamer8cht haar expertise op het gebied van branding en (online) merk- en communicatiestrategie. Hans Bours zit al meer dan 25 jaar in het vak. Tot 2013 is hij directeur/eigenaar van Infour marketing + communicatie. Daarna werkt hij met zijn Bureau 20/20 mensen en merken voor klanten als De Domijnen, provincie Limburg, Cube Design Museum, Le Fernand en Kaboom Hotel. Kamer8cht is in 2005 opgericht door Henk Sipers, met meer dan 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Het bureau bestaat naast Sipers uit grafisch ontwerpers Patrick Vogt en Siri Hellenbrand en projectmanager Joyce Mobertz.

De kracht van de essentie

Kamer8cht staat voor creativiteit en een hoog serviceniveau in strategische merkontwikkeling en communicatie. Bij zowel strategie als design staat de zoektocht naar de essentie centraal. Hans Bours: “Er wordt zoveel opgeklopt en opgetuigd, dat wat er écht toe doet voortdurend naar de achtergrond verdwijnt. We gaan met onze opdrachtgevers op zoek naar hun merkessentie, dat wat hun echt uniek maakt. Vervolgens blijven we er alert op dat we die onderscheidende kracht steeds opnieuw uitdragen, in elke contactmoment.” Henk Sipers: “Voor een goed design geldt hetzelfde uitgangspunt. We maken onze ontwerpen graag zo eenvoudig mogelijk. Meer zeggen met minder woorden in plaats van steeds weer schreeuwen om aandacht. ‘Opvallen door af te pellen’, noemen we dat.” Opdrachtgevers van Kamer8cht komen zowel uit de profit als non-profit sector. Langdurige klantrelaties zijn niet alleen de beste referentie, ze leiden tot steeds effectievere samenwerking en resultaat.

Data Driven Marketing

Kamer8cht combineert creativiteit en open samenwerking met een sterk datagedreven aanpak. Websites, social media, e-mailmarketing en SEO/SEA campagnes worden door Kamer8cht in eigen huis of samen met vaste partners uitgewerkt. Opdrachtgevers hoeven daardoor niet meer op zoek naar een aparte partij voor hun digitale communicatie. Voor online campagnes heeft Kamer8cht een eigen online tool ontwikkeld: Platform8cht. Dit platform bundelt alle instrumenten op slimme wijze om met behulp van getargete advertising onbekende IP-adressen te converteren in gekende prospects. Het systeem kan worden ingezet voor recruitment, lead generatie en online branding. Henk Sipers en Hans Bours hebben elkaar gevonden in een bijzondere samenwerking. Beide Elslonaren kennen elkaar al lang persoonlijk, maar hebben afzonderlijk van elkaar naam gemaakt in het Zuid-Limburgse communicatievak. Sinds enkele jaren werken beiden samen aan omvangrijke communicatieprojecten. De samenwerking bevalt zo goed dat Hans Bours zich nu met zijn eigen Bureau 20/20 aansluit bij Kamer8cht van Henk Sipers.

Vraagstukken rond maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit raken steeds vaker de kern van de bedrijfsvoering

Ondernemen met positieve impact

Kamer8cht helpt opdrachtgevers graag bij het vormgeven van een duurzame (communicatie)strategie. Vraagstukken rond maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit raken steeds vaker de kern van de bedrijfsvoering. De communicatie hierover kan een positieve impact hebben op het merk en zorgen voor het benodigde draagvlak om duurzame ontwikkelingen zelf te versnellen. Met een sterke gedeelde visie en persoonlijke klik gaan Henk Sipers en Hans Bours samen verder bouwen aan Kamer8cht. Ondanks de huidige, woelige tijd zien zij de gezamenlijke toekomst vol vertrouwen tegemoet. Een toekomst waarin voor veel bedrijven en organisaties opnieuw op zoek zullen gaan naar hun essentie, in zowel merk als communicatie.

Op zoek naar een strategische partner?
We horen graag of we jou kunnen helpen.

Neem hier contact met ons op!