Kamer8cht is een bureau voor visuele communicatie in het digitale tijdperk. Dat daar behoefte aan is, blijkt wel uit het feit dat we twee nieuwe medewerkers zoeken. Nu zouden we kunnen zeggen: “Kamer8cht groeit met 40%!”, maar zo zitten we niet in elkaar. We beleven juist het meeste plezier aan doordringen tot de essentie.

We maken de dingen niet mooier dan ze zijn, maar wat er is maken we zo mooi mogelijk.

 

Sommigen noemen dat sober. Of zelfs minimalistisch. Allemaal prima, zolang het effect maar maximaal is. Wij vinden dat het vandaag meer dan ooit belangrijk is om helder te zijn. In mm2
en in pixels. In vorm en in taal. Dat beheersen we als geen ander. Daarom zoeken we per direct:
 

  • senior vormgever (fulltime)
  • projectmanager (parttime/fulltime)


Senior vormgever
Je hebt meer dan vijf jaar ervaring en onze introtekst spreekt je aan. Je hebt door onze hopeloos verouderde site heen gekeken en reageert. Dat is genoeg voor ons. Laten we elkaar snel ontmoeten, want we willen je werk zien en kijken of je een beetje leuk persoon bent. Onze kamer is te klein voor een designchagrijn. We zoeken een topontwerper die zin heeft om zich echt aan ons bureau te verbinden. Aan de horizon staat ‘partner’ geschreven. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen.

Projectmanager
We hebben klanten van klein tot groot. En met klein bedoelen we echt klein (1.50 meter) en met groot bedoelen we echt groot (multinational). Daar komt steeds meer regelwerk bij kijken en eerlijk gezegd worden wij daar niet altijd gelukkig van. Als jouw hart daar wél sneller van gaat kloppen, wacht je een warm welkom bij Kamer8cht. We zoeken geen schuwe regelneef, maar iemand die net zo makkelijk met klanten als freelancers overlegt en tussendoor zelfs korte teksten voor social media schrijft. Kortom, iemand die eigenlijk alles kan. Behalve ontwerpen natuurlijk. Want dat vinden we een vak apart, zo zijn we dan ook wel weer. 


Reageer meteen, voordat we de verkeerde aannemen


Herken jij jezelf in een van deze vacatures? Bel Henk op 06 23 67 80 02 of mail naar henk@kamer8cht.nl, dan maken we meteen een afspraak. Je kunt ook bellen met Siri: 06 49 85 08 33 en vragen of het echt wel zo leuk is om met Henk te werken. Hoe dan ook, we horen graag van je. Die twee sleutels branden in onze zak.