Toggle

Hallo.
Wij zijn K8

Het is geweldig om 15 te zijn

Kamer8cht bestaat 15 jaar. Dat is de leeftijd waarop je net begint te ontdekken wie je bent en waar je goed in bent. Je bent bijna volwassen, maar kunt je ook nog elke dag verwonderen over alles wat er om je heen gebeurt. En één ding weet je alvast heel zeker: je gaat het op je eigen manier doen.

Kortom, een prachtige leeftijd voor een communicatiebureau. 15 jaar ervaring en nog steeds elke dag nieuwsgierig, klaar om nieuwe mensen te ontmoeten en hongerig naar nieuwe verhalen om te vertellen.

De deur van Kamer8cht staat open,
voel je welkom.
 

Zeker en vast en los

Alles wat we doen, doen we samen. Met onze klanten en met een netwerk van specialisten. Daardoor zijn we creatief en conceptueel helemaal vrij om oplossingen te bedenken. Naast kennis van branding & communicatie hebben we eigen senior ontwerpers in huis. Is er meer nodig, dan voeren we de creatieve directie; zodat je altijd zeker bent van dezelfde kwaliteit.

Of het nu gaat om een actiematige website of een filmproductie, een animatie of de organisatie van een event. Kamer8cht garandeert één doorlopende lijn van strategie naar uitwerking.