Toggle Kamer8cht Kamer8cht Kamer8cht

Zoekmachine marketing

Start jouw zoektocht ook online?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het merendeel van de aankopen start met een onlinezoektocht. Dat zal je enigszins bekend voorkomen, toch? Wij zien het eerder als een luxe dan een probleem. Maar het betekent ook dat je serieuze kansen laat liggen als jouw bedrijf niet vindbaar is in zoekmachines. Daar kan Kamer8cht uiteraard iets aan doen. Zoekmachine marketing, here we go!

Communicatie Zoekmachine Marketing

Wat is zoekmachine marketing? 

Zoekmachine marketing is een specialistisch onderdeel van online marketing, dat zich richt op het optimaliseren van je online vindbaarheid. Dat kan zowel onbetaald (zoekmachine optimalisatie/SEO) als betaald (zoekmachine adverteren/SEA). Belangrijk is om hierin de juiste balans te vinden. Eerst moet je website tot in het kleinste detail kloppen. Is deze niet goed SEO geoptimaliseerd, dan brengt online adverteren (SEA) niet het gewenste resultaat.


Waarom heb je SEO en/of SEA nodig? 

SEA kent een snel effect, SEO heeft meer tijd nodig. Samen vormen ze een gouden combinatie. Mits je ze op de juiste manier inzet. Met SEO zorgen we ervoor dat de content op je website als relevant wordt gezien door zoekmachines. Zo rank je beter in de organische zoekresultaten. Betaalde advertenties (SEA) versnellen dit proces en bieden meer controle.


Hoe komt Kamer8cht tot zoekmachine marketing? 

Om je website goed te laten scoren in de zoekresultaten, heb je veel specialistische kennis over de technologie en werking van zoekmachines nodig. Bovendien veranderen de regels en richtlijnen in een rap tempo. Onze specialisten weten hier als geen ander mee om te gaan. Zoekmachines zoals Google willen namelijk één ding: gebruikers de beste ervaring bieden. En daar moeten wij met zoekmachine marketing slim op inspelen.

hans bours
Hans Bours
Strateeg
Meters maken met jouw merk?
Wil je jouw merk doorontwikkelen en kun je hierbij hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op.
*Invullen vereist